Gratis geld: subsidie voor het MKB

Ben jij een Haagse ondernemer en wil je meer omzet via je site? Grijp dan nu je kans en benut de Digivoucher. Met deze subsidie betaalt de gemeente maximaal 50% van de kosten van het oplossen van jouw digitaliseringsvraagstuk tot een maximumbedrag van €2.500. Je kunt hierbij denken aan het verhogen van je vindbaarheid door middel van online marketing, SEO, Google Ads of een social media campagne. Neem nu contact op en bespreek de mogelijkheden. 

Subsidie uit Den Haag voor lachende Anne
De Haagse onderneemster Anne ging je onder anderen voor

Waarom?

Consumenten regelen en bestellen steeds meer online. In de coronacrisis is dit in een stroomversnelling gekomen. Als ondernemer sta je voor nieuwe uitdagingen op het gebied van digitalisering. De gemeente Den Haag biedt daarom aan mkb’ers (tot 50 werknemers) en zzp’ers de mogelijkheid tot het aanvragen van een digitaliseringsvoucher. Met de voucher worden de kosten die je maakt om jouw bedrijf (verder) te digitaliseren tot 50% vergoed, met een maximum van € 2.500.

Criteria waar je aan moet voldoen

Je bedrijf is een niet-beursgenoteerde onderneming in het midden- en kleinbedrijf (mkb) met winstoogmerk, waar tenminste 1 en ten hoogste 49 personen werkzaam zijn (wat blijkt uit een kopie van het handelsregister van de KvK).
Je bedrijf is in de gemeente Den Haag gevestigd (dat blijkt dan ook weer uit datzelfde kopietje van de KvK). Het hele proces van aanvraag tot subsidie duurt trouwens maximaal 13 weken.

Voor meer informatie, bel gewoon Jacob:

06-14277089

subsidie voor SEO en online marketing, de tekstschrijvers
Waarschijnlijk kwam je door deze oproep hier, verder niet belangrijk

Formuliertje invullen kan natuurlijk ook…